Everyday Life

10 jel, hogy ambivertált személyiségtípus vagy

Az életed alapvetően olyan érzésekre alapul, mint pl. „túl magányos vagyok ahhoz, hogy kimozduljak itthonról”?

Általában mindenki tisztában van a saját személyiségtípusával. Sokan állítják magukról büszkén, hogy ők igenis extrovertáltak, vagyis szeretnek eljárni otthonról, szeretik, ha sok ember veszi körül őket. Ennek létezik az ellentettje is, vannak introvertált emberek, akik nem szeretik a tömeget, nem igazán szeretnek eljárni otthonról, jobban szeretik a csendes, nyugis páros estéket. Ha neked ötleted sincs, melyik személyiség típushoz tartozol, van itt néhány jel, hogy ambivertált* személyiség vagy.

Forrás: joy.hu

Forrás: joy.hu

 

1. Nem igazán izgatnak az olyan kikapcsolódási formák, mint például egy bárban ücsörgés minden este, de nem gondolod azt sem, hogy ez egy olyan rémálomszerű dolog lenne, ahol nem történik semmi jó dolog sem. Csak azért, mert a meghívások 90%-át elutasítod, nem jelenti azt, hogy a maradék 10%-ban nem jelensz meg ilyen helyen.
 

2.  Néha elmész egy buliba, és azt érzed, hogy „A fenébe, ez pontosan az, ami most nekem kellett!” , máskor meg úgy érzed magad, mint egy hal, akit a tűzbe dobtak miközben Kanye West énekel a háttérben. A tragikus az, hogy te magad sem tudod előre, milyen érzést fog kiváltani belőled a buli, csak miután elmentél.

 
3. Minden alkalommal, amikor találkozol valakivel, azonnal a barátaidról kérdez, beszélgettek róluk. A következő alkalommal, amikor összefuttok, úgy döntesz, inkább meg sem állsz, mert néha tiszta dili vagy, máskor meg úgy viselkedsz, mintha 12 évig szobatársak lettetek volna, és azt szeretnéd, hogy ő legyen az esküvői tanúd. Ők persze nem értik a hangulat ingadozásaidat, nem tudják, hogy te egy kicsit mindkét személyiségtípus vagy.

 
4. Valaki kinevet, amiért azt állítod magadról, hogy te igazából befelé forduló vagy. Ez csak azért van, mert minden alkalommal, amikor találkoztok, épp egy bárban táncolsz. Viszont ez nem jelenti azt, hogy akkor most minden egyes este ott fogsz táncolni egy bárban. Annyi történik mindössze, hogy amikor havonta egyszer elmész táncolni, pont akkor akadtok össze (főleg hogy azt nem látják, amikor a hónap többi estéjén egyedül majszolod a sütit a szőnyegen ücsörögve).

 
5. Te vagy az első, aki meghívást kap egy eseményre, ami az egyik legnagyobb élmény, vagy te vagy az első, aki tudja mikor történik rejtélyes dolog a Szívek Szállodája epizódjaiban. Alapvetően olyan vagy, akiről senki nem feltételezi, hogy várhatóan felbukkan egy buliban, de nagyon boldogok, ha elmész, mert nagyon szeretnek téged.

 
6. Nincs arra szó, milyen elárulva érzed magad olyankor, amikor valakivel megbeszélsz egy találkozót, megbeszélitek a programot, a közös kávézás helyett azonban idegenek között találod magad, ugyanis a barátnőd még pluszban meghívta a barátainak a felét egy közös villásreggelire. Ilyenkor úgy érzed, azon a napon a legtöbb, ami elvárható lett volna tőled maximum egy kávé. Ez a váratlan fordulat pedig azzal a következménnyel jár, hogy amikor hazamész a nappali közepén hisztizel, és attól hogy ezt a többiek nem látják, még nagyon is valóságos.

 
7. Amikor magányosnak érzed magad állandóan szembesülsz az örök dilemmával, miszerint túlságosan is egyedül érzed magad ahhoz, hogy kimozdulj, non-stop sms-ezz a barátnőiddel, vagy akár jól végezd a munkádat. Aztán van olyan, amikor tényleg nincs kedved egyikhez sem, ilyenkor jó barát tud lenni egy cica.

 
8. Minden évben, amikor eljön a születésnapod, imádkozol, hogy valaki más szervezze meg a szülinapi bulidat, így nem kell választanod egy „buli, ahova mindenkit meghívsz, akit csak ismersz, mert az élet szép” vagy „egy intim összejövetel magaddal és a fürdősóddal” típusú buli között. És ha minden kötél szakad, senki meg nem mondja, hogy egyáltalán szülinapod van, így meg tudod ünnepelni szolidan.

 
9. Alapvetően a „nézzünk egy szöveget négy órán keresztül minden este” típus vagy. Minden alkalommal valamilyen ürügyet kell találnod arra, hogy kommunikálj valakivel, aztán utána már tudják, hogy az energiádból mindössze annyira futja, hogy havonta egy szombat este 8 órán keresztül velük legyél. Ilyenkor megosztod velük életed minden részletét, majd viszlát!

 
10. A szó szoros értelmében úgy gondolják rólad, hogy teljes bizonyossággal ambivertált személyiség vagy, ezért meg akarják szakítani veled a barátságot, mert nem tudnak kiigazodni a személyiségeden. Egyszer így viselkedsz másokkal, másszor úgy.  Ez a lista csak azt bizonyítja, hogy valóban ambivertált személyiség vagy.

 
*ambivertált: az ilyen típusú emberek az extrovertált és introvertált személyiségtípus jegyeit is hordozzák magukon

 

Forrás: cosmopolitan.com

 

Ha tetszett, köszönöm ha megosztod a barátaiddal is.

Ha van kedved csatlakozz hozzánk a facebookon itt , még több vicces, és érdekes olvasmánnyal várlak.

Éééés... ne felejts el kommentelni, hogy részt vegyél az oldalon kommentelők sorsolásán, és írhass egy posztot a blogra. :)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!