Everyday Life

5+1 mondat Jennifer Anistontól, amit akár meg is fogadhatnánk

Jennifer Aniston sok mindent megélt. Szomorúságot, bánatot, örömet egyaránt. Mégis mindig erős maradt, és pozitívan tekintett/tekint a jövő felé.

A következő mondatokon érdemes lehet elgondolkodni, akár még meg is lehetne szívlelni őket.

 

  1. “Megszólnak, ha túl vékony vagy, és megszólnak, ha túl kövér. Lehetetlen mindenkinek megfelelni, és azt javaslom, ne is próbálj!”

Mennyire igaza van. Bármit teszel, bárhogy nézel ki, bárhogy élsz, mindig lesznek olyan emberek, akiknek nem tetszik, amit csinálsz, ahogy kinézel. Felesleges azzal tölteni a mindennapokat, hogy másoknak próbálunk megfelelni.

Fotó: forbes.com

 

 

2.   “Ha felépítenénk a boldogság házát, a legnagyobb helyiség a váróterem lenne. …”

Életünk során egyfolytában arra várunk, hogy boldogok legyünk. Történjen bármi rossz is, a vége mindig a reménykedés,  hogy lehetünk még boldogok ebben az életben, és ez így van jól.

 

3. “Egy nő az élete folyamán számos férfival találkozik, a legnehezebb rész pedig az, hogy találjon köztük egy olyat, akivel jól érzi magát és jobban meg akarja ismerni.”

Szokták mondani, hogy egy igazi nő válogatós. Megválogatja, kit enged magához közel, kinek nyitja meg a szívét. Nem minden férfi érdemli meg a bizalmat, a nők pedig okosabbak annál, mint hogy mindenkinek csak úgy osztogassák ezt a bizalmat.

 

4. “Nem mondom, hogy nem tudok nélküled élni, mert tudok. Csak nem akarok.”

Bármit hozzon is az élet, egy nő mindig képes felállni, és újrakezdeni. Azonban a nőkre az is jellemző, hogy képesek küzdeni azért, ami az övék, nem adják fel az első problémák jelentkezése után. Így vagyunk összerakva, csak akkor engedjük el a szeretett kedvest, amikor már tényleg nem működik a kapcsolat.

Fotó: wikipedia.org

 

5. “… Meg kell tanulnunk elfogadni, hogy különbözőek vagyunk, és élvezni azt, hogy mindannyian másképp fejlődünk. Éppen ezért meg kell tanulni elfogadni azt, hogy a pároknak alkalmazkodniuk kell egymáshoz.”

Mindenki folyamatosan fejlődik, és változik. Ahhoz, hogy a kapcsolatunk is fejlődni tudjon, minden egyes fejlődési szakaszban “össze kell csiszolódni”, egymásra kell hangolódni újra. Az alkalmazkodás pedig nem csak ideig-óráig tart, hanem egy életen át.

 

5+1 “Senki sem gondolja magáról azt, hogy szexi. Ha az ember szexi próbál lenni, az soha nem fog összejönni.”

Ebben is mekkora igazság van. Mindig akkor történik valami, amikor kihívóak, szexik szeretnénk lenni. Biztos hogy akkor szakad el a ruhánk, esünk le a lépcsőn, akkor fröcsköl le egy autó, vagy épp öntjük le magunkat valamivel. Viszont akkor látnak egy nőt igazán szexinek, ha meg sem próbál az lenni, mindössze a természetességét mutatja, azt, amilyen valójában.

 

 

Ha tetszett, köszönöm ha megosztod a barátaiddal is.

Ha van kedved csatlakozz hozzánk a facebookon itt , még több vicces, és érdekes olvasmánnyal várlak.

Éééés... ne felejts el kommentelni, hogy részt vegyél az oldalon kommentelők sorsolásán, és írhass egy posztot a blogra. :)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!