Everyday Life

Nem fogod elhinni hány éves ez a nő

Liu Yelin 1985-ben kezdett el dolgozni, akkor volt 17 éves. Innen már könnyű a számolás. 

Bizony, akármennyire is hihetetlen, ez a gyönyörű kínai nő már a 49. életévét tapossa. Természetesen ezt senki nem mondja meg róla. Olyan bomba formában van, hogy az emberek most nézik körülbelül 20 évesnek.

 

 

Miután kiposztolta képeit a közösségi hálóra, rövid időn belül mintegy 75.000 követője lett. Rengeteg képen van együtt a fiával, aminek következtében mindenki azt hiszi, hogy fia barátnője. Mondjuk ezen egyáltalán nem kell csodálkozni. 🙂 

 

 

“Volt hogy elmentem vásárolni, és amikor az emberek megtudták a valódi koromat, szinte mindenki tudni akarta a titkomat.”

 

 

A közel 50 éves hölgy mottója: “Ha úgy gondolod keménynek nézel ki, az azért van mert még nem izzadtál eleget.” Elmondása szerint 15 évesnek érzi magát a testében. 

 

 

Liu fitness fanatikus, minden nap úszik a közeli tóban, mellette pedig kardió edzéseket végez. A kedvenc tevékenysége a szabadban való úszás, méghozzá – és most kapaszkodj meg – télen. Amikor mindenki más nagykabátot vesz, ő előveszi a fürdőruháját, a jeges vízben úszik. 30 éve csinálja ezt, elmondása szerint ez segít neki abban, hogy a mai napig olyan teszalkata van, mint egy szupermodellnek. 

 

 

Annyi biztos, szeretnék 50 évesen így kinézni! 🙂 

 

 

 

 

Ha tetszett, köszönöm ha megosztod a barátaiddal is.

Ha van kedved csatlakozz hozzánk a facebookon itt , még több vicces, és érdekes olvasmánnyal várlak.

Éééés... ne felejts el kommentelni, hogy részt vegyél az oldalon kommentelők sorsolásán, és írhass egy posztot a blogra. :)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Klaudi says:

    Ez is igaz, de nem lehetetlen, ha valóban ennyit sportol egy nap az ember. 🙂

  2. a14x91n says:

    Tényleg fantasztikus ha igaz. De oly sok hazugságot olvasunk, látunk, hogy már mindenben kételkedik az ember.Ha igaz, csak gratulálni tudok.!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!