Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Everyday Life

Guminő helyett szexrobotok

Tényleg erre van szüksége a mai embereknek?

Nemrég belefutottam egy cikkbe, amiben bemutatták a jövő nagy találmányát. Úgy néz ki már az idén piacra dobják azokat a szexrobotokat, melyek a guminőket fogják helyettesíteni. Na és hogy miben lesznek mások a robotok a guminőknél? Abban, hogy képesek lesznek az orgazmusra. Ezen kívül persze még számos funkcióval fognak rendelkezni. Lesz saját személyiségük, melyet mindenki a saját ízlésének megfelelően állíthat be rajtuk, megjegyzik tulajdonosuk szülinapját, fognak tudni beszélni, sőt, beszélGETNI tulajdonosa kedvenc ételéről, vagy akár zenéjéről. A robot ára körülbelül 4 millió forint lesz, ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy sokan fogják venni.

 

google.com

 

A cikk kapcsán azon gondolkoztam, vajon tényleg ennyire nincs szüksége már a mai embereknek a társas interakciókra? Vagy éppen ennyire magányos, ennyire társaságra kiéhezett emberek vannak, hogy ilyen robotokra költsék a pénzüket az helyett, hogy igazi nőkkel próbálnának kapcsolatba kerültni? Én elhiszem, hogy valakinek nehezen megy a társkeresés, de ha már ennyire lealacsonyodik az ember, annak mi lesz a vége?

Elmondom. Véleményem szerint egy idő után mindenki fel fogja adni a társkeresést, mert egyszerűbb egy robotra gyűjteni, aki nem beszél vissza, csak ha akarja az ember, aki nem kér számon, csak ha arra van igény, aki akkor beszél, amikor szükség van rá. Mindezek mellett a szexuális igények minden formáját kielégíti, amit lehet, hogy egy hús-vér nő mondjuk nem tenne meg.

 

Fotó: google.com

 

Egy idő után el fognak veszni ezek az emberek. A robottal, de magányosan fogják leélni az életüket, mert azok az emberek, akik hozzászoknak a robot “társaságához”, egy idő után élő nővel már nem fognak tudni kommunikálni. Nem fogják tudni kifejezni magukat. Igaz, a robot meghallgatja őket, visszajelzést azonban nem fognak kapni, nem fogja őket figyelmeztetni a robot ha hülyeséget csinálnak, vagy készülnek tenni. 

Azoknál, akik csak amúgy is alkalmi szexpartnereket keresnek, egy idő után fennállhat a veszélye annak, hogy egy “igazi” testi kapcsolatban nem fognak odafigyelni arra, mi kell a másiknak. Hiszen, feltételezem, bármit csinálnak a robotnővel, az így is úgy is el fog élvezni a végén, ugyanis annak mi értelme lenne, ha csalódás érné a tulajdonost. Nem azért vette meg drága pénzért a robotot, hogy csalódjon. Tehát elég odafigyelnie arra, hogy neki mi a jó, a “partnerrel” nem kell foglalkoznia. 

 

Szerintetek jó ötlet ennyire emberhez hasonlító szex robotokat gyártani, amikor így is kiveszni látszanak a társas érintkezések az emberi kapcsolatokból? 

Ha tetszett, köszönöm ha megosztod a barátaiddal is.

Ha van kedved csatlakozz hozzánk a facebookon itt , még több vicces, és érdekes olvasmánnyal várlak.

Éééés... ne felejts el kommentelni, hogy részt vegyél az oldalon kommentelők sorsolásán, és írhass egy posztot a blogra. :)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!