Everyday Life

Fontos dolgok, amire a gyerekek taníthatnak minket

A felnőttek számtalan dolgot megtanulhatnak a gyerekektől, az alábbiak azonban igazán fontosak.  Nagyon sok helyen olvastam már, hogy a gyerekek azért születnek olyannak, amilyenek, mert meg szeretnék tanítani valamire a szüleiket, a felnőtteket. Mióta szülő vagyok, látok ebben némi igazságot, hiszen a gyerekekben még olyan alapvető értékek találhatók meg, amik lehet, hogy már rég kivesztek egyes felnőttekből…. Tovább »

6 tipp a boldogabb élethez

Ma van a boldogság világnapja, így mára a legjobb téma maga a boldogság. 🙂 A mai világban állandóan rohanunk, minden időnk be van táblázva. Lefoglal minket a munka, a gyerekek, netán az iskola, ezáltal az esetek többségében káoszban éljük az életünket. Ki vagyunk szolgáltatva a körülöttünk zajló eseményeknek, ezért állandóan stresszelünk, amitől folyamatosan boldogtalanok vagyunk.  Azonban… Tovább »

Félelmek nélküli élet

Az egész életünket félelemben éljük. Mégis miért?! A kislányom körülbelül fél évvel ezelőtt kezdte el mondogatni, hogy fél a szörnyektől, a szellemektől, és most már a sötétben is fél. Nem annyira, hogy ne aludna éjjel ezek miatt, de azért pár nap kihagyással mindig előkerül egy-egy ilyen mondat. Ahogy jobban megfigyeltem őt, eszembe jutott, hogy nem… Tovább »

Az élet apró örömei

Rengeteg olyan dolog van a hétköznapjaink során, melynek örülhetünk. Sokan ezeket észre sem veszik a mindennapos rohanásban. A mai felgyorsult világban, amikor egyik hét követi a másikat, szükség lenne arra, ha időnként figyelnénk azokra az apró dolgokra, amik boldoggá tesznek minket.     Jómagam is egy ilyen változáson megyek éppen keresztül. Szeretnék változtatni az életemet,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!