Everyday Life

Ilyen embernek látod magad – kvíz

Mindenkinek van egy énképe, legyen az akár rossz, akár jó. Az alábbi teszt segítségével megtudhatod, milyen embernek is tartod magad valójában. Nézd meg az alábbi képen látható figurákat, és válaszd ki azt, amelyikkel a legjobban azonosulni tudsz, amelyik a legjobban hasonlít rád. Ezután válaszd ki azt, amelyikre a legjobban szeretnél hasonlítani.         Most… Tovább »

Megtalálod az összes katonát? – Kvíz

Csupán a népesség 1% -a találja meg az alábbi képen elrejtett katonákat. Vajon te is ehhez az 1% -hoz tartozol?  Nézd meg alaposan a képet. Na jó, segítek egy kicsit, négy katonát kell megtalálni rajta, ami jól el van rejtve. 🙂     Hányat sikerült megtalálni?  Segítek még egy kicsit. 🙂     Pontosabban azonban… Tovább »

Mennyit tudsz a Valentin-napról? – kvíz

Nyakunkon a Valentin-nap, minden a szerelem körül forog. Mint minden ünnepnek, a Valentin-napnak is megvan a saját hagyománya, de vajon ki mennyire ismeri? Teszteld le tudásod, derítsd ki, mennyit tudsz valójában a szerelmesek ünnepéről. 🙂     Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal is. Ha van kedved csatlakozz hozzánk a facebookon itt , még több vicces, és érdekes… Tovább »

Hány híres filmidézetet találsz ki? – kvíz

Mennyit sikerült eltalálni? 🙂       Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal is. Ha van kedved csatlakozz hozzánk a facebookon itt , még több vicces, és érdekes olvasmánnyal várlak. Éééés… ne felejts el kommentelni, hogy részt vegyél az oldalon legtöbbet kommentelők sorsolásán, és írhass egy posztot a blogra. 🙂... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!